32 cellen - 32 uitdagingen - 1 doel

Samen ontsnappen uit Prison Island

In het cellencomplex van Prison Island Maastricht stellen 32 cellen je fysieke, technische en tactische skills op de proef. Elke cel heeft een eigen opdracht en moeilijkheidsgraad. Je kiest zelf uit welke cel jij wilt ontsnappen. De speeltijd per cel varieert van 1 tot 5 minuten. Kom je er niet uit? Geen probleem! Je kunt de cellen zo vaak spelen als je wilt of je gaat snel door naar een andere cel.

Goede samenwerking is vereist om de opdrachten op te lossen en daarbij zoveel mogelijk punten te halen. Deelnemers vormen teams van 3 tot 4 personen. Elk team krijgt één persoonlijke sleutel waarmee zij de cel kunnen openen. De tijd gaat lopen als de cel geopend wordt. Ontdek wat de opdracht is en ontsnap uit Prison Island. Ben jij er klaar voor om meer punten te behalen dan de andere teams?
Kom met je vrienden, je gezin, klas of je collega’s naar Prison Island Maastricht en ontdek samen de oplossingen van onze 32 cellen terwijl de tijd tikt.

Soms moet je slim zijn, soms nauwkeurig, soms vingervlug. Maar er is altijd maar één manier om te ontsnappen: Samen.

Door de grote capaciteit van maximaal honderd personen is het spel uitermate geschikt voor bedrijfs-, groeps- en vrijgezellenuitjes. Je kunt regelmatig terugkomen om jezelf te verbeteren. 

Prison Island: groot, spannend en uitdagend! Durf jij het aan?